Lejlighed med altan midt i Glostrup

Østbrovej 14C, 2. tv

Galleri

Kontakt

GALLERI

Beskrivelse

MULIGHED FOR HURTIGERE OVERTAGELSE EFTER AFTALE MED NUVÆRENDE LEJER.

Lækker stor 1-værelses lejlighed med altan søger nye lejere.

Glostrup kommune vækster og er blevet et populært område at slå sig ned i – både ung som ældre. Det er nemt at komme ind til Københavns pulserende byliv og billigere end at bo i København, hvorfor mange i dag vælger at slå sig ned i Glostrup. Der er ligeledes mange kulturelle tilbud i Glostrup, hvorfor man ikke behøver at tage væk fra byen for at opleve kulturelle og spændende tiltag.

Glostrup har mange gode tilbud, herunder vinterbadning, årlige arrangementer som sin egen festival, kulturnat, ”lune lørdage” og meget mere, som man kan læse nærmere om på Glostrup kommunes hjemmeside: http://www.glostrup.dk/borger/kultur-og-fritid

 

Lejemålet er beliggende ovenpå Rema 1000. Der er adgang til en lækker tagterrasse med masser mulighed for sol og hyggeligt samvær med ejendommens andre beboere.

Der er køle-/fryseskab, emhætte, keramiske kogeplader og ovn – lejer kan selv medbringe vaskesøjle. Billeder er blot en illustration – Plantegning er vejledende.

Nanna Volquards

Ejendomsadministrator

Book fremvisning

Er du interesseret i at få mere at vide om boligen og eventuelt arrangere en fremvisning - udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.