Lejlighed med stor hjørnealtan

Paltholmvej 122, 3.th.

Galleri

Kontakt

GALLERI

paltholmvej 124, 3. th

Beskrivelse

Fantastisk 3 værelses lejlighed med hjørne altan, hvor udelivet kan nydes søger nye lejere.

I har nu muligheden for at få fingere i en af de populære hjørneboliger i ejendommen.

Billeder er fra lejemålet under boligen som er til udlejning – det er blot så man kan se materiale mm. da indretningen er anderledes ned på billederne. 

Alle 32 lejligheder i Rytterhus har fokus på æstetik og rummelighed med ekstra leverum i hverdagen – og mulighed for nem, personlig indretning.

Her får du en bolig, som er bygget med sans for kvalitet og et arkitektonisk tidløs design.

Nyd sensommeren på de sydvendte altaner eller terrasser, hvor du får fuldt udbytte af solen hele dagen. Solen inviteres også indenfor af de store vinduer, som sikrer et flot lysindfald til hele lejligheden.

Billeder er vejledende og er for at vise materialer.

 

TÆT PÅ NATUREN – MIDT I BYEN

I Rytterhus er du på en gang tæt på naturen og har alle byens muligheder indenfor rækkevidde.

Farum byder på naturskønne omgivelser lige udenfor hoveddøren. Her kan du nyde en løbetur i de små skovarealer eller opleve Nordsjællands smukke natur på cykel. Både Furesø og Farum Sø kan nås på få minutter.

 

Er du til shopping og cafémiljø, finder du få minutter fra Rytterhus Farum Bytorv og Farum Hovedgade. I nærområdet ligger også en Rema 1000, hvor du kan klare de daglige indkøb.

 

I Farum er du tæt forbundet med resten af Sjælland, uanset om du er med bil eller offentlig transport. Tre minutters gang fra Rytterhus kan du tage bussen til Farum St. Herfra går S-toget (Linje A) hvert 10. minut, så du kan være på København H indenfor 40 minutter.

 

Rytterhus hører til den populære Solvangskolens skoledistrikt. Skolen og den tilhørende fritidsordning ligger blot 10 minutter fra Rytterhus.

Stina Jensen

Ejendomsadministrator

Book fremvisning

Er du interesseret i at få mere at vide om boligen og eventuelt arrangere en fremvisning - udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.