Nyere 4-værelses rækkehus til leje i Ringsted

Arsenalet 7D

Galleri

Kontakt

GALLERI

Beskrivelse

Nyere rækkehuse til leje i Ringsted: På det gamle kaserneområde “Arsenalet” i Ringsted har du nu mulighed for at blive den nye lejer af et 1-plans rækkehus.

Rækkehuset er beliggende i et af Ringsteds nyere boligområde på det tidligere militære øvelsesterræn tæt på de gamle kasernebygninger. Området er over de senere år forvandlet til et attraktivt sted at bo, hvor der er korte afstande til alle byens faciliteter.

Lejeboligen er et 4-værelses rækkehuse på 100 m2, med en rigtig god planløsning uden spildplads.
Boligen er arkitekttegnet og opført i en moderne og funktionel stil med loft til kip og med egen terrasse, lille have, skur og parkering lige ved døren. Der er tale om en velindrettet bolig med 3 gode soverum og stort køkken alrum/stue med afskærmning mellem køkken og stue. Hele boligen har loft til kip, som giver en fantastisk følelse af luft og rummelighed, og loftet er udført i akustikplader, således der er en behagelig lyddæmpning.

Boligens entré byder velkommen med store flotte 60×60 cm. klinker samt en garderobeløsning til overtøj og sko. Badeværelset, med samme klinker som i entré, er udført med stort badeværelsesmøbel, væghængt toilet og lys i spejlet. Herudover er der vaskesøjle pænt afskærmet med en gavl. Køkkenet er moderne og funktionelt, naturligvis med integrerede hårde hvidevarer – opvaskemaskine, ovn, induktionsplade, kølefrys og emhætte. Gulve i værelser og stue er i en varm træfarve, som står flot til de hvide vægge og det høje loft. Der hører en mindre have med terrasse til hver bolig, samt et praktisk skur.

Forbrug af el, vand og varme afregnes direkte med forsyningsselskaberne.

*Billederne er fra prøvebolig

Nanna Volquards

Ejendomsadministrator

Book fremvisning

Er du interesseret i at få mere at vide om boligen og eventuelt arrangere en fremvisning - udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.