Moderne lejlighed med egen altan

Koldinghave 5, 1. tv

Galleri

Kontakt

GALLERI

Beskrivelse

3 værelses lejlighed i kvalitetsmaterialer.

Lejligheden består af en god entre, hvorfor der er adgang til badeværelse med vaskesøjle og to gode soveværelser. Herefter går man ind i et lækkert køkken/alrum som ligger i forbindelse med stuen og med direkte udgang til altanen.

Husdyr er tilladt efter nærmere aftale.

Prisvindende projekt i hjertet af Kolding

Projektet “Koldinghave” vandt Kolding Kommunes åbne arkitektkonkurrence i 2018. Det unikke projekt har gennem designede boliger, hvor der er lagt vægt på dansk design, kvalitet og velindrettede lejligheder. Der er her tale om et enestående projekt i Kolding bymidte med en helt fantastik beliggenhed.

Dette boligprojekt lever op til byens høje ambitionsniveau indenfor design og samtidig sikres, at naturen inddrages mellem og lige op til husene, således at husene fremstår som rolige afklarede volumer. Koldinghave består af seks attraktive punkthuse, hvor fokus er på design, integration af naturen, optimale solforhold.

Koldinghave er beliggende i hjertet af Kolding, få minutters gang fra Koldings levende bymidte, det smukke Koldinghus og Slotssøen.

Desuden ligger Koldinghave tæt ved Marielundskoven, der byder på fantastisk natur, der indbyder til skønne gåture med hele familien. Kolding Legepark, en meget populær park for både byens borgere og turister lige også et stenkast derfra.

Til hver lejlighed medfølger en parkeringsplads, og overdækket p-plads med sedum på taget kan tilkøbes. Plantegningen og billeder er vejledende.

Stina Jensen

Ejendomsadministrator

Book fremvisning

Er du interesseret i at få mere at vide om boligen og eventuelt arrangere en fremvisning - udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.