Energivenlig etplans rækkehus af høj kvalitet 

Dørslundvej 20N

Galleri

Kontakt

GALLERI

Dørslundvej Brande
Dørslundvej Brande
Dørslundvej Brande
dørslundvej
Dørslundsvej
Dørslundsvej
Dørslundvej 20 M
Dørslundvej Brande
Dørslundvej Brande

Beskrivelse

Energivenlig etplans rækkehus af høj kvalitet 

Boligen indeholder en rummelig entré med plads til at man kan tilslutte sin egen vaskemaskine og tørretumbler, stort køkkenalrum og stue, samt 3 gode værelser og badeværelse. Boligen har egen have med overdækket terrasse og et afskærmende hegn. Derudover egen integreret carport, hvor der i forlængelse heraf er et isoleret udhus.

*Der er mulighed for egen opsætning af ladestander ved godkendelse fra udlejer*

Boligen har solceller, hvilket bidrager til, at man kan få et lavt energiforbrug.

Der findes trådløst styret gulvvarme i alle rum. Boligen er et dobbelthus, så man kun har nabo til den ene side.

Boligen er opført som lavenergihus med loft ført til kip og spots i alle rum. Planløsningen er god, og der er minimal vedligehold ved boligen. Som lejer har man selv vedligeholdelsespligten for egen grund.

Med gennemtænkt indretning og gode udearealer er boligen ideel for familier, seniorer og enlige

 

Central beliggenhed 

De 24 nyopførte dobbelthuse er centralt beliggende i den nordøstlige del af byen ikke langt fra motorvejsnettet med 30 minutters transport i bil til Vejle og blot 20 minutters kørsel til Herning.

Med blot en kilometer til Brande Station og centrum, 500 meter til nærmeste dagligvarebutik og 900 meter til den nærmeste skole er der nem adgang til de vigtigste aktiver i dagligdagen.

Brandes gode skoler, gymnasium og daginstitutioner samt det veludviklede kultur- og foreningsliv, der udover egnsmuseum, højskole og musikskole, samt idræts- og svømmehal, giver optimale muligheder for indbyggerne.

 

Kontakt os allerede i dag på: 87 33 44 99

Stina Jensen

Ejendomsadministrator

Book fremvisning

Er du interesseret i at få mere at vide om boligen og eventuelt arrangere en fremvisning - udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.