Nyopført moderne rækkehus, med god beliggenhed i Ikast

Remmehuse 6

Galleri

Kontakt

GALLERI

Beskrivelse

Nyopført moderne rækkehus, med god beliggenhed i Ikast

Boligen har en veldisponeret planløsning med højt til loftet og smukke lysindfald. Boligen er centreret omkring et stort og indbydende køkken/alrum, som er husets hjerterum.

Køkkenet og badeværelse opføres i lyse og tidsløse farver, der passer i et moderne hjem. Boliger kommer med kølefryseskab, vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, emhætte, ovn samt induktionsplader.

Boligen har egen overskuelig sydvendt have med terrasse og egen carport med skur.

Beliggenheden:

Remmehuse er beliggende i den østlige del af Ikast mellem by og det åbne land. Det er et attraktivt boligområde, hvor du som lejer kan nyde et roligt nærområde.
Boligområdet ligger tæt på et skrånende terræn nær storådalen og marklandskab. Der er kort gåafstand til stier i naturskønt område med søer, og Skelhøje Plantage med hundeskov, naturlegeplads og mountainbike spor er kun 3 km væk.

Samtidlig er hverdagens fornødenheder lige i nærheden og Ikast centrum kan nåes på cykel på 10 min.

Remmehuse er tæt på masser af alsidige fritidsaktiviteter. Ikast Golfklub ligger næsten i ”baghaven”, og der er kort afstand til rideskole. Desuden har byen et godt foreningsliv, og der er rig mulighed for at dyrke andre fritidsinteresser.
Området er tilknyttet Ikast Østre Skole, som er velkendt for fokusering på fællesskaber, høj trivsel og faglig progression for alle elever.

Husdyr tillads efter aftale.

Ring allerede i dag for en fremvisning – 87 33 44 99

Nanna Volquards

Ejendomsadministrator

Book fremvisning

Er du interesseret i at få mere at vide om boligen og eventuelt arrangere en fremvisning - udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.