Stilrent enderækkehus med god beliggenhed i Funder

Funder Trindager 4

Galleri

Kontakt

GALLERI

Beskrivelse

Nyt stilrent enderækkehus i 2 plan.

Boligens stueplan byder på dejligt lyst køkken/alrum i åben forbindelse til stue, stilrent toilet og entré. På førstesalen findes 4 gode værelser og et lyst og moderne badeværelse. Til huset er der en lille sydvendt have med terrasse, samt carport og et lille skur.

Boligen er opført med gennemgående lysindfald og akustikplader i loftet, hvilket giver en behagelig lyddæmpning. I entreen er der indbygget skabsvæg samt flotte 60×60 fliser som ligeledes er at finde på badeværelset. I resten af boligen bliver der lagt elegant gulv af egetræslook og gennemgående i boligen er der gulvvarme, der kan reguleres i hvert rum.
Badeværelset, som leveres af Svane, er funktionelt og i høj kvalitet med væghængt toilet, lys i spejlet, stort badeværelses møbel samt vaskemaskine og tørretumbler. Videre i køkkenet, som ligeledes bliver leveret af Svane går kvalitet og funktionalitet hånd i hånd, med integreret hvidevarer, køle/frys samt induktion. Boligen har en carport med tilhørende redskabsskur, samt en lille have med afskærmning ind til naboen.

Husdyr tilladt efter aftale.

*Der er mulighed for egen opsætning af ladestander ved godkendelse fra udlejer.

*Billeder fra lignede lejemål.

Nanna Volquards

Ejendomsadministrator

Book fremvisning

Er du interesseret i at få mere at vide om boligen og eventuelt arrangere en fremvisning - udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.