140 kvm. rækkehus til leje i Skanderborg Bakker

Prins Christians Vænge 5

Galleri

Kontakt

GALLERI

Beskrivelse

FACETHUSENE  – TÆT PÅ SKANDERBORG BY OG AARHUS

Facethusene er den seneste boligetape i Skanderborg Bakker og vidner om områdets succes, som et unikt, gennemtænkt og harmonisk boligområde. Skanderborg Bakker blev født på en Aarhusiansk tegnestue i 2005, og består i dag af godt 500 huse og lejligheder opført efter en samlet designplan, hvor skov, park, stier og søkig omfavner selve boligerne.

Som beboer i Skanderborg Bakker får du adgang til et enestående fællesområde der binder arkitektur og livet på bakketoppen sammen. Her finder du hyggelige stier, legepladser, solbænke og sågar en nybygget børnehave. Via tunnelen eller den nyåbnede bro kommer du hurtigt og nemt til Skanderborgs stemningsfulde midtby og de mange butikker, restauranter og kulturmuligheder. Derudover har Skanderborg Bakker en fremragende placering i forhold den Østjyske infrastruktur, i det der i umiddelbar nærhed af området er tilkørsel til E45 og Skanderborg station ligger i gå-afstand fra Facethusene, og giver hurtig og nem adgang både til Aarhus og resten af landet.

Med Facethusene bliver der sat et fantastisk punktum i historien om områdets rækkehuse, som er det bærende element i Skanderborg Bakker. Facethusene repræsenterer summen af alle de gode ting, som er opstået i forbindelse med udviklingen af boligerne i Skanderborg Bakker. Betydningen af helheder og kontraster, funktionelle indretninger og bolig- og landskabsrum som forenes ude og inde. Det foldes bogstaveligt talt ud i Facethusenes hvide glasfacader, som på smukkeste vis reflekterer sine omgivelser af den grønne skov eller en flot aftenhimmel. Det hvide glas skarphed og enkelhed forstærker træpartiernes varme og nærvær i et både kontrastfyldt og harmonisk samspil.

Området består i sin endelige form af en stribe rækkehuse, der alle er i to etager. Husene står lyse og lette med en næsten svævende overetage i det satinerede glas oven på en mørk trælistebeklædning, der udgør stueetagens facader. Det varme træ sidder, hvor man færdes, og hvor man er tæt på. Den faste træbeklædning står i fin kontrast til glasbeklædningens glatte og præcise overflader. De to forskelligartede materialer kontrasterer hinanden godt og fremhæver forskellene imellem dem – symboliseret i naturen og kulturen.

Materialevalget er generelt lyst og moderne med gulve i eg samt hvide vægge og lofter. Køkkenet er i grebsfrit hvidt design fra Invita med en sokkel i alulook, som giver køkkenet et svævende udtryk. Badeværelserne er beklædt med klinker på gulvene, som går igen i brusenicherne. Underskabene i badeværelserne er i samme design som i køkkenet. Der er vaskemaskine og tørretumbler i badeværelset i stueetagen.

Facethusene er funktionelle familieboliger i to plan og tilbydes i to forskellige typer med gavlvarianter. Husene, der er på 121–149 kvadratmeter, er indvendig kendetegnet ved rummelighed, gennemtænkt indretning og lyst design. De enkelte boliger har en god og effektiv udnyttelse af boligarealet uden spildplads, hvor antallet af rum er højt prioriteret. I stueetagerne har alle boligerne – ud over entré og gæstetoilet – familiens primære og aktive rum. Her ligger køkken/alrum og opholdsstuen. Herfra er der udgang til de to terrasser mod henholdsvis indgangssiden som er østvendt og haveterrassen, der er orienteret mod sydvest. På 1. salen findes boligens værelser samt det store badeværelse. Den fælles grønning deles i midten af ankomstarealet og den fælles parkering der er samlet i midten af bebyggelsen i tre mindre p-afsnit, hvilket giver kort afstand til de enkelte boliger. Bebyggelsen er generelt omkranset af grønne bevoksede volde, solitære træer, samt skovbrynet mod syd.

 

Kontakt os allerede i dag på tlf nr: 87 33 44 99

Nanna Volquards

Ejendomsadministrator

Book fremvisning

Er du interesseret i at få mere at vide om boligen og eventuelt arrangere en fremvisning - udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.