3-værelses lejlighed i det gamle Rådhus

Rådhusgården 10, 1.B

Galleri

Kontakt

GALLERI

Rådhusgården 10, 1.b

Beskrivelse

3-værelses lejlighed på 111 kvm. til leje nu:

Den smukke ejendom, som igennem mange år har huset Skanderborg Rådhus, danner rammen om projektet. Gennem en nænsom renovering og ombygning skabes 20 attraktive boliger placeret centralt i Skanderborg. Boligerne henvender sig til alle, som ønsker at bo midt i centrum med let adgang til butikker, gåafstand til apotek, læger samt byens restauranter og kulturelle tilbud.

Her skabes moderne lejligheder og funktionelle boliger – de fleste med niveaufri adgang i ét plan – hvor disponering og layout er tiltænkt for at skabe mest muligt opholdsareal og leverum.

I lejlighederne er der flotte lakerede egetræsgulve. Køkkener og badeværelser er monteret med kvalitetsmiljøer fra JKE design. Bl.a. er der skydelåger på alle sammenhængende skabe, hvidevarer er i høj kvalitet, der er væghængte toiletter på badeværelserne og meget mere.

Tæt på sø, skov og den gamle bydel

Ejendommen, som oprindelig husede den gamle byskole i Skanderborg, er bygget i 1895, og er løbende blevet udbygget og renoveret, og i 1920 blev ejendommen taget i brug som Skanderborg Rådhus.

Placeringen i den gamle del af Skanderborg, i et fantastisk område, tæt på søen, tæt på skoven og midt i byens faciliteter, gør placeringen unik. Fra hoveddøren går man direkte ud i den gamle bydel, med små hyggelige huse og en fantastisk stemning − i Skanderborg bliver dette ikke bedre.

Nabo til ejendommen er Skanderborgs gamle politistation, en af de smukkeste ejendomme i Skanderborg, der nu er omdannet til et spændende og kreativt kontormiljø.

I 2018 solgte Skanderborg Kommune ejendommen, da kommunen ønskede, at ejendommen skulle renoveres og omdannes til lejligheder til byens borgere. Ejendommen er siden blevet totalrenoveret, hvor alt er opdateret i kvalitetsmaterialer.

I lejlighederne er der flotte lakerede egetræsgulve, der er monteret lydlofter, og køkkener samt badeværelser er monteret med kvalitetsmiljøer fra JKE design. Blandt andet er der skydelåger på alle sammenhængende skabe, hvidevarer i høj kvalitet, væghængte toiletter på badeværelser og meget mere.

Der er tilført nye store altaner til alle lejligheder, og på øverste etage er lavet nye kviste, som giver lys og yderligere plads i taglejlighederne og penthousen. Alle vinduer er udskiftet med lavenergi vinduer fra Rationel, hvorved energiforbrug og støjdæmpning er optimal.

Der vil være niveaufri adgang til de fleste lejligheder, som derfor henvender sig til en bred målgruppe. I det spændende gårdmiljø, vil der være fællesarealer med mulighed for socialt samvær, ligesom der vil være en lille legeplads for børn og besøgende til ejendommens beboere.

Nanna Volquards

Ejendomsadministrator

Book fremvisning

Er du interesseret i at få mere at vide om boligen og eventuelt arrangere en fremvisning - udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.