Hyggeligt rækkehus, med dejlig have i Lund - tæt på Aarhus/Horsens/Skanderborg

Hegnet 12

Galleri

Kontakt

GALLERI

Beskrivelse

Hyggeligt rækkehus, med dejlig have i Lund 

26 boliger beliggende på Hegnet i Lund tæt ved Horsens. Boligerne er opført i 2012 som dobbelthuse med gulstensfacade, ensidig taghældning med zinkinddækning og træ/aluvinduer. Der er endvidere et udhus til hver bolig. Husene er gennemmurede og fremtræder pæne og velholdte. Beliggende på lukket vænge med flere hyggelige græsarealer ned til et mindre skovareal / grønt område. Boligerne er udført med luft til vand varmepumpe. Der er fra området kort afstand til skole, indkøb, motorvej mv.

Boligen byder velkommen med en entre/bryggers, som også fungere, som fordelingsgang til badeværelset, to værelser, stue samt køkken. Fra køkkenet er der også direkte adgang til stuen, hvorfra boligens sidste værelse kan tilgås. Herudover er der fra stuen direkte udgang til haven. Til boligen hører også et skur/depotrum.

Lund er en hyggelig by med alle faciliteter for den moderne familie. Beliggenheden tæt på Horsens og motorvejen gør, at byen de senere år har oplevet en markant befolkningsfremgang og er et attraktivt sted for familier at bosætte sig. Lund har rigtig mange kvaliteter som by. Der er f.eks. et rigt foreningsliv, og byen ligger i et smørhul tæt på både smuk natur og hovedvejene til Horsens og de andre større byer omkring.

*Billeder er fra lignende bolig.

Ønsker du en fremvisning, så ring til os allerede i dag på 87 33 44 99

Stina Jensen

Ejendomsadministrator

Book fremvisning

Er du interesseret i at få mere at vide om boligen og eventuelt arrangere en fremvisning - udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.