fbpx

Arsenalet Ringsted

Nye rækkehuse til leje i Ringsted

Arsenalet

Arsenalet Ringsted: På det tidligere kaserneområde i Ringsted opfører vi 18 nye rækkehuse, som står klar til indflytning ca. 1. april 2022. Alle boliger er 4-værelses rækkehuse på 100 m2 og med en rigtig god planløsning uden spildplads. De arkitekttegnede boliger bliver opført i en moderne og funktionel stil med loft til kip og med egen terrasse, lille have, skur og parkering lige ved døren. Der er mulighed for at reservere en bolig allerede nu – kontakt os gerne for at høre nærmere. 

Plantegninger

AdresseHusleje pr. månedStatus
1AUdlejet
1BUdlejet
1CUdlejet
1DUdlejet
1EUdlejet
3AUdlejet
3BUdlejet
3CUdlejet
3DUdlejet
5AUdlejet
5BUdlejet
5CUdlejet
5DUdlejet
5EUdlejet
7AUdlejet
7BUdlejet
7CUdlejet
7DUdlejet

Boligerne

Velindrettede boliger med 3 gode soverum og stort køkken alrum/stue med afskærm-ning mellem køkken og stue. Hele boligen har loft til kip, som giver en fantastisk følelse af luft og rummelighed, og loftet udføres i akustikplader, således der er en behagelig lyddæmpning. 

Boligens entré byder velkommen med store flotte 60×60 cm. klinker samt en garderobeløsning til overtøj og sko. Badeværelset, med samme klinker som i entré, udføres med stort badeværelses-møbel, væghængt toilet og lys i spejlet. Herudover er der vaskesøjle pænt afskærmet med en gavl. Køkkenet bliver moderne og funktionelt, naturligvis med integrerede hårde hvidevarer, heriblandt opvaske-maskine, ovn, induktionsplade, kølefrys og emhætte. Gulve i værelser og stue udføres i en varm træfarve, som står flot til de hvide vægge og det høje loft. Der hører en privat terrasse med adgang til fælles græsareal samt afskærmning mellem terrasserne. Herudover er der et skur til hver bolig. Der er følgende inventar i boligen: Opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, emhætte, induktion, køle/frys og ovn.

Værelser

4 værelses rækkehuse

Størrelse

100 m2

Indflytnigsdato

1/4 2022

Lejeperiode

Ubegrænset

Depositum

3 måneders husleje

Forudbetalt leje

1 måneds husleje*

Husdyr tilladt

ja, efter aftale

Røgfri bolig

ja

Delevenlig

nej

Møbleret

nej

*Husleje er ekskl. forbrug, som afregnes direkte med forsyningsselskaberne.

Ønsker du at leje?

Der er allerede nu mulighed for at leje et af rækkehusene på Arsenalet i Ringsted. Udfyld formularen og vi kontakter dig med nærmere information:

Kontakt

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om boligerne.

Lykke Gamby

BOOK FREMVISNING

Vi kontakter dig så snart vi kan tilbyde en fremvisning af boligen.

  • MM slash DD slash YYYY
  • :

BOOK FREMVISNING

Vi kontakter dig så snart vi kan tilbyde en fremvisning af boligen