91 m2 lejlighed med tagterrasse midt i Glostrup

Østbrovej 12E 1

Galleri

Kontakt

GALLERI

Beskrivelse

Skøn stor 3-værelses lejlighed søger nye lejere.

Lejemålet er beliggende ovenpå Rema 1000. Der er adgang til en lækker tagterrasse med masser mulighed for sol og hyggeligt samvær med ejendommens andre beboere.

Lejligheden byder på et stort leverum med stue og køkken i et. Der er køle-/fryseskab, emhætte, keramiske kogeplader og ovn.

Dertil to gode værelser, badeværelse og entre. Lejer har mulighed for selv at medbringe vaskesøjle.

*Billederne er fra et andet lejemålet i ejendommen, men er vist for at vise materialer, lysforhold ol.

Glostrup kommune vækster og er blevet et populært område at slå sig ned i – både ung som ældre. Det er nemt at komme ind til Københavns pulserende byliv og billigere end at bo i København, hvorfor mange i dag vælger at slå sig ned i Glostrup. Der er ligeledes mange kulturelle tilbud i Glostrup, hvorfor man ikke behøver at tage væk fra byen for at opleve kulturelle og spændende tiltag.

Glostrup har mange gode tilbud, herunder vinterbadning, årlige arrangementer som sin egen festival, kulturnat, ”lune lørdage” og meget mere, som man kan læse nærmere om på Glostrup kommunes hjemmeside: http://www.glostrup.dk/borger/kultur-og-fritid

Nanna Volquards

Ejendomsadministrator

Book fremvisning

Er du interesseret i at få mere at vide om boligen og eventuelt arrangere en fremvisning - udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.