2-værelses med gode kvalitets materialer

Vintervej 76E, st.

Galleri

Kontakt

GALLERI

Beskrivelse

Egelunden Aarhus – Moderne lejlighed i grønne omgivelser og med kort afstand til Aarhus C udleje 

I denne lejlighed finder du lækre materialevalg og alt i hårde hvidevare. Køkkenet er valgt i en fin grå farve. Lejlighederne er for den studerende eller singlen. Der er derudover gulvvarme i hele boligen samt Genvex anlæg for at øge komforten i boligen.    

Lejemålet består af køkken med plads til spiseplads samt 1 værelse, lækkert badeværelse med combi vaske/tørremaskine. I køkkenet har man en indbygningsovn, emhætte, glaskeramiskkogeplade, køle/fryseskab og opvaskemaskine. 

Egelunden er opført i 2020. Der er adgang til fælles gårdmiljø. Der er cykelparkering og tilhørende eget depotrum i aflåst skur. Der er ligeledes tilhørende gratis parkeringspladser til ejendommen ved registrering af nummerplade.   

Der er gode muligheder for parkering ved ejendommen såfremt du måtte have bil – der er både udendørs og indendørs cykelparkering. 

Boligerne ligger tæt på natur. Let adgang til offentlig transport og indkøbsmuligheder. Aarhus Universitetshospital ligger kun en cykeltur fra ejendommen. Du får en ideel placering med god adgang til det pulserende byliv i Aarhus Centrum og Aarhus’ mange studiefaciliteter. Du har en lille gåtur til naturskønne omgivelser. 

  • Der kan søges tilladelse til husdyr  
  • Obs! Billederne er fra et lignende lejemål og er blot for at illustrere materialevalg 
  • Plantegningen er spejlvendt
Stina Jensen

Ejendomsadministrator

Book fremvisning

Er du interesseret i at få mere at vide om boligen og eventuelt arrangere en fremvisning - udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.