Delevenlig 3. værelses lejlighed med kort afstand til uddannelsesinstitution og indkøb

Engtoften 12T

Galleri

Kontakt

GALLERI

Beskrivelse

I denne lejlighed finder du lækre materialevalg i stilrent design. I får et lyst badeværelse, hvor der er klargjort til tilslutning af vaskemaskine. I køkkenet er der plads til spiseplads, uden der er gået på kompromis med størrelsen på køkkenet. Lejlighederne er optimalt indrettet og er perfekt som delebolig. Der er derudover også gulvvarme i hele boligen. Boligen fremstår lys og indbydende grundet de store vinduespartier. Der er adgang til enten en stor terrasse eller altan fra lejemålet.  

Ejendommen er opført i 2017. Der er cykelparkering og tilhørende eget depotrum i kælderen. Der er ligeledes tilhørende gratis parkeringspladser til ejendommen.  

Boligerne ligger med nem adgang til letbane og tog. Der er kort afstand til indkøbsmuligheder. Aarhus Erhvervsakademi ligger kun en gåtur fra ejendommen. Du får en ideel placering med let adgang til Aarhus centrum. 

Obs! Billederne er fra et lignende lejemål og er blot for at illustrere materialevalg. 

Stina Jensen

Ejendomsadministrator

Book fremvisning

Er du interesseret i at få mere at vide om boligen og eventuelt arrangere en fremvisning - udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.