4-værelses rækkehus tæt ved natur, og med stisystemer til hverdagens fornødenheder

Tusindfryd 49

Galleri

Kontakt

GALLERI

Beskrivelse

4 værelses rækkehus i skønne naturrige omgivelser – plads til hele familien

GØDVAD – ÅRETS LOKALOMRÅDE

Gødvad er en gammel landsby, som de seneste år har fået nyt liv som en integreret del af Silkeborg. Gødvad er i rivende udvikling og tiltrækker mange nye tilflyttere – og af god grund. I 2018 blev Gødvad kåret til årets lokalområde, bl.a. pga. sit aktive foreningsliv. I Gødvad er der daginstitutioner, to gode skoler og flere fritidsaktiviteter for børnene. Området er forbundet af trygge, oplyste stisystemer, og der er skøn natur med skov og kuperet terræn. Gødvad ligger desuden med nem adgang til Herningmotorvejen, som du når på ca. fem minutter. Derfra er du i Herning eller Aarhus på ca. en halv time.

TUSINDFRYD – RÆKKEHUSE I SKØN NATUR

Tusindfryd er et boligområde i Gødvad i det nordøstlige Silkeborg. Her er roligt og ingen gennemgående trafik, og boligområdet ligger naturskønt med udsigt over marker og grantræer. Trods den rolige beliggenhed er der ikke langt til dagligdagens fornødenheder. Fra Tusindfryd er der under 2 km til bl.a. Gødvadskolen, sportshallen og Rema 1000, som alt sammen kan nås via stisystem. Til Silkeborg Centrum er der ca. 6,5 km, og der er gode busforbindelser ind til byen.

Boligerne er lyst og tidløst indrettet med hvide vægge og lyse Troldtekt-lignende lofter. På badeværelseret og i bryggerset er der grålige klinker på gulvet. I de øvrige rum er der lyse laminatgulve med egetræslook. Der er faste hvide Svane-elementer i køkken, bad, bryggers og på værelserne, så boligen er lige til at flytte ind i. Gulvvarme i hele stueetagen sørger for stabil og behagelig varme. På 1. salens værelser giver radiatorer mulighed for en hurtig regulering af varmen.

Ventilationsanlægget sikrer et godt indeklima. Mindre depotrum under trappen til 1. sal. Til hvert hus er der en god carport. Desuden eget skur til praktisk opbevaring af fx cykler. Foran huset er der mulighed for at indrette en hyggelig gårdhave. Private terrasser på husets haveside er adskilt af hække.

Husdyr tilladt efter aftale.

Vand, varme og el afregnes direkte til forsyningsværkerne.

*Der er mulighed for egen opsætning af ladestander ved godkendelse fra udlejer.

*Billederne i annoncen kan være fra en lignende bolig.

Nanna Volquards

Ejendomsadministrator

Book fremvisning

Er du interesseret i at få mere at vide om boligen og eventuelt arrangere en fremvisning - udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.