Stilrent rækkehus tæt ved natur, og med stisystemer til hverdagens fornødenheder

Tusindfryd 13

Galleri

Kontakt

GALLERI

Beskrivelse

Er du på udkig efter en lys og venlig familiebolig?

Her får du et skønt femværelses rækkehus i godt lokalområde og med alt, den moderne familie har brug for.

Tusindfryd ligger i kvarteret Gødvad Enge i det nordlige Silkeborg. Herfra har du under 10 min. i bil til centrum af Silkeborg, og der er skoler, daginstitutioner, sportshal og indkøb i gå-/cykelafstand.

Dette rækkehus er lyst og indbydende med hvide vægge og lyse lofter, og huset er indrettet med HTH-elementer. Der er desuden gulvvarme og ventilationsanlæg, som sikrer et godt indeklima. Stueplan er indrettet med fin entré, velfungerende køkken-alrum i åben forbindelse med stuen samt trappe til 1. sal.

I stueplan er der desuden stort badeværelse med både vaskemaskine og tørretumbler. På 1. sal leder en fordelingsgang ind til stort soveværelse samt tre gode lyse værelser med faste skabe. Til boligen hører desuden carport, redskabsskur, lille have samt hyggelig gårdhave og terrasse. Et dejligt hus med plads til hele familien. Husdyr er tilladt. Forbruget afregnes direkte med forsyningsværkerne.

*Billeder og plantegning er fra lignende bolig.

*Mulighed for husdyr efter aftale

*Mulighed for opsættelse af ladestander efter aftale.

Nanna Volquards

Ejendomsadministrator

Book fremvisning

Er du interesseret i at få mere at vide om boligen og eventuelt arrangere en fremvisning - udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.