Halvt dobbelt hus til leje

Engparken 41

Galleri

Kontakt

GALLERI

Beskrivelse

Skøn halv dobbelt villa i Hornsyld ved Horsens fra 2016 søger ny familie.

Fra huset entre er der adgang til to værelser, badeværelse samt åbent bryggers. Fra entreen er der ligeledes adgang til husets hjerterum – køkken/alrummet hvor der er plads til hele familien. Fra stueafdelingen, er der adgang til det sidste værelse/kontor. Til huset høre ligeledes en mindre have samt en dejlig terrasse, hvor man kan nye lidt udeliv. Der medfølger komfur og køle/frys.

  • Opvaskemaskine og vaskesøjle medbringes af lejer.
  • El, vand og varme betales direkte til forsyningen.
  • Billeder og plantegninger er kun vejledende

Hornsyld har et meget rigt foreningsliv og både stor idrætshal, motionscenter og svømmehal med velfungerende idrætsforening og svømmeklub. Selvom Hornsyld er en landsby, er der både et velfungerende handelsliv og et stort industriområde, som tiltrækker arbejdspladser til byen. Byen har flere dagligvarebutikker, apotek, frisører, bager, slagter, pizzaria, byggemarked, benzinstation, gulvforhandler, bilforhandler, tandlæge, læge, bibliotek og alt hvad man kan få brug for af håndværkere. Endvidere er der børnehave og skole i byen.

Stina Jensen

Ejendomsadministrator

Book fremvisning

Er du interesseret i at få mere at vide om boligen og eventuelt arrangere en fremvisning - udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.