4 værelser lejlighed med altan, med god beliggenhed i Kolding

Koldinghave 5, 1. th

Galleri

Kontakt

GALLERI

Nyere 4 værelses lejemål udlejes i hjertet af Kolding.

Lejligheden består af en god entre, hvor der er adgang til lejlighedens ene soveafdeling som består af 2 værelser samt et badeværelse. I modsatte ende af lejemålet er husets anden soveafdeling bestående af 1 soveværelse, hvorfra der er direkte adgang til husets andet badeværelse. Midt i lejligheden har man lejlighedens hjerterum som er et lækkert køkken/alrum i åben forbindelse til stue. Herfra er der adgang til altan.

Husdyr er tilladt efter nærmere aftale.

Prisvindende projekt i hjertet af Kolding

Projektet “Koldinghave” vandt Kolding Kommunes åbne arkitektkonkurrence i 2018. Det unikke projekt har gennemdesignede boliger, hvor der er lagt vægt på dansk design, kvalitet og velindrettede lejligheder. Der er her tale om et enestående projekt i Kolding bymidte med en helt fantastik beliggenhed.

Dette boligprojekt lever op til byens høje ambitionsniveau indenfor design og samtidig sikres, at naturen inddrages mellem og lige op til husene, således at husene fremstår som rolige afklarede volumer. Koldinghave består af seks attraktive punkthuse, hvor fokus er på design, integration af naturen, optimale solforhold.

Koldinghave er beliggende i hjertet af Kolding, få minutters gang fra Koldings levende bymidte, det smukke Koldinghus og Slotssøen.

Desuden ligger Koldinghave tæt ved Marielundskoven, der byder på fantastisk natur, der indbyder til skønne gåture med hele familien. Kolding Legepark, en meget populær park for både byens borgere og turister ligeledes også et stenkast derfra.

Til hver lejlighed medfølger en parkeringsplads.

OBS. Plantegningen og billeder er vejledende.

Nanna Volquards

Ejendomsadministrator

Book fremvisning

Er du interesseret i at få mere at vide om boligen og eventuelt arrangere en fremvisning - udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.